ponedeljek, 27. julij 2009

SONČKOVA KMETIJA

Spet smo uživali na Sončkovi kmetiji. Bilo je zelo pestro. Čez dan smo jahali, plezali, veslali, streljali z lokom, se kopali v bazenu, ustvarjali na delavnicah... Iskali smo skriti zaklad in se spraševali, kdo je naš skriti prijatelj. Zvečer smo uživali ob tabornem ognju, peli na karaokah in plesali. Vsak dan smo pomagali v kuhinji in pomivali posodo. Malo smo se ukvarjali tudi s kmečkimi opravili. Na fotografski delavnici smo razvijali svojo umetniško žilico. Oglej si fotke in spodnji posnetek!

četrtek, 16. julij 2009

POHOD PO OBALI, 2009

Mladi po poti zdravja in prijateljstva se je glasil naslov skupne akcije PPMS in ČMC-jev. Skupaj nas je bilo približno sedemdeset. Prehodili smo celotno slovensko obalo in se sproti kopali, sončili, skakali v vodo, si ogledali soline, vozili simulator ladijske vožnje v Srednji pomorski šoli,... Prvo noč smo spali v kampu Belvedere v šotorih, drugo pa v telovadnici Srednje pomorske šole v Portorožu. Zahvaljujemo se skavtom iz Stega homških sončkov, ki so poskrbeli zato, da nismo bili lačni in žejni. Ta čudovita izkušnja nam bo ostala še nekaj časa v lepem spominu. Oglej si fotke.
Tukaj http://www.rtvslo.si/play/posnetek-brez-naslova/ava2.37967178// pa si lahko ogledaš TV posnetek (mi smo na vrsti v 8. minuti in 27 sekund).

četrtek, 2. julij 2009

kopanje v Fiesi

Šli smo na morje v Fieso! Kopali smo se, čofotali v vodi, se potapljali, gledali ribe, igrali karte, skakali na trampolinu, se učili za popravca...vse to v enem dnevu. Bilo je nepozabno, kar lahko ugotoviš na fotkah...

Zahvala

Spesnili smo tudi pesem zahvale za Gardaland:

Celo leto smo v Coni se učili,
da bi si Gardaland prislužili.
Ves čas smo se spraševali,
kako lahko bi tam pristali.
Potem smo v Collegium poklicali,
če bi nam oni lahko pomagali.
Gospa Nina nam pove,
da na tem svetu še dobri so ljudje-
Collegium vstopnice priskrbi,
vsak to za Cono Fužine z veseljem naredi.
Izletnik Celje nas zapelje,
na busu pa celo je veselje.
Kdor zna dobro brat'
gre lahko na Prosti pad.
Kdor same petke ima
gre lahko na Mammuta.
Če meter in pol imaš pod brado,
greš lahko na Blue tornado.
Za Gardaland smo dobili možnost
in lepo izkoristili smo to priložnost.
To res bil je super dan,
zato iz srca: HVALA VAM!!!!!!!

Gardaland

S Cono smo bili v Gardalandu. Neskončno smo hvaležni agencijama CMT in Izletnik Celje za velikodušno donacijo! V Gardalandu smo se vozili z blue tornadom in mammutom, brez strahu smo šli na prosti pad, vrteli se na ikarusu ter skakali do polnoči po raznih napravah. Oglej si tudi fotke.