sreda, 28. oktober 2009

STALAGMITI IN STALAKTITI

Naše današnje učilnice so bile zahvaljujoč Skupini KD Group pod zemljo. Bili smo v špagetni, beli, koncertni in še kakšni dvorani, družbo pa so nam delali stalagmiti, stalaktiti in stalagmati. Na preizkušnji je bila naša domišljija, ki je pred nas postavila kamele, nosoroge, zavese in še marsikaj ;) Namesto človeške ribice pa nas je na koncu pričakal dinozaver!!! '>več

torek, 20. oktober 2009

PALAČINKE


V Coni je spet dišalo po palačinkih. Tokratna kuharja sta bila Adis in Flori in sta odlično opravila svojo nalogo. Napekla sta okrog petdeset palačink, ki smo jih z veseljem vsi jedli. Niti ena palačinka nam ni padla na tla. Bravo fanta! Oglejte si slastne fotke.

Plavalni tečaj, oktober 2009

Spet smo začeli s plavalnim tečajem. Vsako sredo med 15 in 16 uro se odpravimo v Tivoli, kjer se učimo novih veščin plavanja. Pod budnim očesom inštruktorja Vida ter našega Vitota se vsakič naučimo nekaj novega. Oglej si fotke.

ROJSTNI DAN: ROK IN VITO


V Coni smo spet praznovali. Tokrat sta pripravila torte in prigrizke Rok in Vito. Basali smo se s Sacher torto, Vitotovo čepico in sadno torto. Prvo smo v promet spravili Vitotovo čepico! S polnimi trebuhi smo se potem igrali bilijard, nogomet, karte, jungle speed itd...Oglej si fotke.

četrtek, 15. oktober 2009

pesem o Coni

CONA
"Cona" to smo mi,
već nas poznaju svi.
Meta učiteljica je prava,
za novo znanje sve bi dala.
Vito profesionalac javni,
za bilijar mu se javi.
Katja i Slađa več na vratima čekaju,
da s nama novu pjesmicu pjevaju.
Mi smo u Fužinama od 12 do 3,
ako ti zatrebamo tu smo svi.
Nery & Amy

petek, 9. oktober 2009

EN POVPREČEN DAN V CONI

Danes smo v Coni imeli kviz. Nagrade so bile mamljive. Zmagovalci kviza so bili Adil, Nermina in Emanuel. Vsi so pa bili pridni in so poskušali priti do pravilnih odgovorov. Po kvizu smo delali domače naloge in se učili, kar lahko ugotoviš na fotkah!