sreda, 30. junij 2010

Rafting na Kolpi


Udeležili smo se mednarodnega tabora na Kolpi pod sloganom: "Odveslajmo prepreke - priveslajmo veselje" na katerem nas je bilo skupaj 96 oseb iz različnih organizacij. Tam smo igrali nogomet, odbojko, imeli smo različne delavnice ter se prepustili brzicam reke Kolpe. Nekateri so bili celo poškodovani vendar nikomur se ni zgodilo nič hujšega. Spoznali smo veliko novih prijateljev in se naučili postaviti in pospraviti šotore. Hrano so nam pripravljali pridni skavti. Niti mrzla Kolpa nam ni preprečila zabavnega kopanja in raftanja! Fotke...

Zaključni piknik v Coni

Po napornem zaključku šole smo imeli piknik pred Cono. Jedli smo pizze, pili sok in se družili. Na fotkah si lahko ogledate kako smo lepo imeli!

Izet v Portorož

Zadnji teden šole smo se odpravili v Portorož. Uživali smo v ledeno mrzli vodi, plavali, se igrali in jedli kebab. Izlet je bil carski! Fotke...

ponedeljek, 7. junij 2010

DINOZAVRI V ARBORETUMU

Bili smo v Arboretumu Volčji Potok in imeli smo se fantastično. Ogledali smo si razstavo dinozavrov, vrteli se na vrtiljakih ter guncali, nabijali smo mišice na fitnesu na prostem, se podili po Arboretumu in plezali na gromozanski stol. Po čudovitem popoldnevu smo se utrujeni vrnili v Fužine. Nekaterim je bilo slabo od vrtenja na vrtiljaku...Oglej si fotke!

četrtek, 3. junij 2010

TONI NA OBISKU

Obiskal nas je Toni. Žal se je večino časa skrival pod kavčem ali za omaro. Na plano je pokukal le, ko smo ga premamili z banano.