Za vse sladkosnede prilagamo recept:)
RECEPT ZA ČUPAVCE
Za pripravo biskvita potrebujemo:
Sladkor in rumenjake mešamo, dodamo mleko, rum, moko, pecilni prašek in sneg iz beljakov. Pripravljeno testo za biskvit prelijemo v pekač in pečemo cca 10 min na 200 stopinjah Celzija. Med tem pripravimo kremo.
Za kremo potrebujemo:
Čokolado stopimo nad soparo, vmešamo maslo in sladkor ter počasi dodajamo mleko.
Pečen biskvit narežemo na kocke in ohlajene namakamo najprej v kremo in nato še v kokosovo moko.
dober tek:)
RECEPT ZA ČUPAVCE
Za pripravo biskvita potrebujemo:
- 25 dag sladkorja
- 4 rumenjake
- 1 pecilni prašek
- 2 žlici ruma
- 35 dag moke
- 2d dcl mleka
Sladkor in rumenjake mešamo, dodamo mleko, rum, moko, pecilni prašek in sneg iz beljakov. Pripravljeno testo za biskvit prelijemo v pekač in pečemo cca 10 min na 200 stopinjah Celzija. Med tem pripravimo kremo.
Za kremo potrebujemo:
- 20 dag čokolade
- 20 dag masla
- 20 dag sladkorja
- 2 dcl mleka
- 2 žlici ruma
Čokolado stopimo nad soparo, vmešamo maslo in sladkor ter počasi dodajamo mleko.
Pečen biskvit narežemo na kocke in ohlajene namakamo najprej v kremo in nato še v kokosovo moko.
dober tek:)
0 komentarji:
Objavite komentar