četrtek, 12. marec 2009

DEJAVNOSTI

POMOČ MLADIM
Poleg vseh aktivnosti, v katerih lahko po želji sodeluješ, smo vedno pripravljeni na pogovor in pomoč, če se znajdeš v situaciji, ki ji nisi kos, ali pa potrebuješ mnenje, nasvet, podporo in vzpodbudo.


USTVARJALNE DELAVNICE
Packamo iz gline in gipsa, nizamo zapestnice, ustvarjamo voščilnice, sveče, mila in še mnoge druge stvari socialne delavnice - prek iger in zabave se učimo raznih socialnih veščin - po domače, kako komunicirati z drugimi, kako bolje povedati, kaj mislimo, čutimo in želimo, spoznati drugačno, … kuharske delavnice - pečemo in kuhamo, kar nam paše in potem z velikim užitkom pojemo delavnice sproščanja - na različne načine se učimo spoznavati svoje telo in misli, skušamo sprostiti mišice in glavo, tako z masažo kot z raznimi tehnikami sproščanja in vizualizacije


TABORI IN AKCIJE (podvigi)
Kljub vsemu dogajanju v CONI vedno nestrpno pričakujemo tabore in druge akcije. Takrat si na rame oprtamo nahrbtnike in se odpravimo kam v hribe, si zadamo prehoditi slovensko obalo, gremo smučat, taborimo ob kakšni reki, gremo v Nemčijo na mednarodno izmenjavo ali pa se odločimo prekolesariti in prehoditi pot od Ljubljane do Dunaja. Bistveno je, da se imamo dobro, da spoznavamo nove stvari in preizkusimo sami sebe. Oglej si fotografije naših dogodivščin.


0 komentarji:

Objavite komentar